Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Heerlijk slapen set

43.45
+

Deze set bestaat uit:

  • Go4Balance kruidendruppels Trust
  • Auraspray Pillow Mist
  • Blauwe calciet platte steen (voor onder hoofdkussen te leggen)

Go4Balance Trust druppels:

Brengt rust en zorgt voor goede nachtrust.

Je slaapt moeilijk in en je wordt 's nachts maar al te vaak wakker? Je bent angstig, je piekert veel en je voelt je onrustig?
Neem dan 3 x 7 tot 3 x 10 Trust Kruidendruppels, zij hebben een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest en ondersteunen het natuurlijke slaapproces. Trust kruidendruppels als hulpmiddel bij mentale onrust en zenuwachtigheid, ook een prima helper om jouw verslavingen een halt toe te roepen (zoals roken, alcohol -en eet verslaving).

Samenstelling:
Valeriaan is een kruid dat vnl. bekend staat om zijn kalmerende werking.

Sint-Janskruid is een natuurlijk antidepressivum en heeft een stemmingsverbeterende werking.

Eén van de voornaamste eigenschappen van de Passiebloem is bekend om zijn angstwerende en ontspannende werking.

Agrimonie heeft een pijnstillende en krampwerende werking. IJzerhard helpt het lichaam bij stressgerelateerde symptomen zoals slapeloosheid en zenuwuitputting.

Stinkende Gouwe heeft een zuiverende en reinigende werking op de lever.

De Grote Engelwortel kenmerkt zich door zijn kalmerende werking in geval van psychische overbelasting.

Fysiek:
Trust kruidendruppels werken sederend op het centrale zenuwstelsel. Trust kruidendruppels ondersteunen het natuurlijke slaapproces en laten je toe fris en helder wakker te worden. Trust kruidendruppels kunnen je bijstaan wanneer je lichamelijke onrust ervaart, we denken bv. aan spasmen, tics, spanningen, hyperactiviteit, aangewezen bij kinderen met ADHD en andere psychomotorische uitingen.

20 ml


Plillow Mist Spray DGL

Heerlijk slapen in een bed wat naar rust en ontspanning ruikt.
Om je beddengoed te aromatiseren.

Ingrediënten: Kosmisch basiswater, Kamille Rooms 10%, Lavendel, Geranium.

Pillow mist is bedoeld om je beddengoed mee te aromatiseren. De etherische oliën die zijn gebruikt zijn wel bekend als oliën die de nachtrust bevorderen. Je gebruikt deze spray als een roomspray, je kunt ze direct op je kussen of op je dekbed sprayen maar ook gewoon door de slaapkamer.

Test voor je de spray gaat gebruiken op je beddengoed of er geen vlekken achterblijven. Vooral als je zijde en satijnen beddengoed hebt.

De spray is ook geschikt voor kinderen. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen en eh…slaap lekker!


Blauwe Calciet


Blauwe Calciet verzacht emoties en kan vorige levens helen. Ook geeft hij inzicht in welke karmische blokkades er nog spelen en welke verbanden er liggen.

Blauwe calciet helpt om gevoelens en emoties te uiten. Hij brengt de communicatiestroom je persoonlijke creativiteit op gang.

Blauwe calciet is een mooie steen om de connectie te maken met het innerlijk kind. Hij brengt je innerlijke rust & harmonie. Je kan makkelijker in communicatie gaan met je innerlijke kind, waardoor beelden & emoties makkelijker te begrijpen zijn.

Blauwe calciet heeft een positieve invloed op het keelchakra en het 3de oog chakra

Blauwe Calciet brengt zachtheid en laat je spreken (communiceren) vanuit je hart en je gevoel. De steen brengt helderheid en zorgt dat iemand weer liefdevol voor zichzelf kan zijn.

Blauwe calciet verhoogt je trilling en laat de communicatie met Engelen, Magische Wezens, voorouders, De Kosmos, … makkelijk stromen.

De blauwe Calciet is ook een sterke heler, ook van ruimtes. Hij verwijderd negatieve energie en verhoogt de energie van iedereen die aanwezig is in de ruimte. Deze steen verhoogt het bewustzijn, zorgt er voor dat wat doorgegeven word vanuit Spirit ook beter begrepen en verwoord kan worden en versnelt je ontwikkeling en je groei.