Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bergkristal set

30.45
+

Je ontvangt als set:

  • Bergkristal geurfrequentie - De Groene Linde
  • Bergkristal platte steen
  • Bergkristal ruwe steen
  • Bergkristal hanger
  • Blauw organza zakje


Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Deze steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert hij zwellingen, misselijkheid en diarree.

Reinig en balanceer jezelf van alle indrukken die je dagelijks op doet. Gedurende de dag doen we als mens vele indrukken op die ons energetische lichaam flink kunnen vervuilen. Met als gevolg dat we ons moe en uitgeput voelen. Het lichaam verkrampt en we kunnen niet meer 'vloeiend' leven. Om je te ontdoen van energetische vervuiling kun je Bergkristal gebruiken.