Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

set ArchAngeloi Aura-Soma

202.50
3685
+

* Volledige set ArchAngeloi engelen sprays in prachtige bijhorende verpakking en informatie kaart.

* De archangeloi zijn de beschermers van alle mensen en levende dingen, ze werken voornamelijk persoonlijk met iemand die een grote transformatie of verandering doormaakt. Ze werken op een subtiele manier om een nieuw bewustzijn te brengen.

Deze ArchAngeloi spray essences zijn in deze tijd met een heel speciaal doel ontstaan. Ze zijn deel van de spirituele hiärarchie en daarbinnen vertegenwoordigen ze het vuurelement. De naam komt zowel uit Griekse als Hebreeuwse Bijbelse bronnen. In de christelijke traditie kennen we de ArchAngeloi als de aartsengelen. Ze zijn de boodschappers van God en bemiddelaars van de hoogste orde tussen God en de mens. Ze worden gezien als wezens die de volksgeest van een land ondersteunen en moeten niet met de landschapsengelen verwisseld worden. De adelaar van Amerika bijvoorbeeld zegt iets over de volksgeest en is een ArchAngeloi.

Ieder land heeft dergelijke beschermende wezens, die als bekend symbool, de naties en groepen begeleiden en zelfs de leiders van die landen overschaduwen.

  • Archangeloi Michael: Helpt ons om de weg naar ons hart te zuiveren. Ondersteunt om intense angsten en onzekerheid los te laten.
  • Archangeloi Gabriel: Helpt ons ware zelf te ontwikkelen.
  • Archangeloi Raphael: Moedigt ons aan om vrede te vinden waardoor een gevoel van welzijn en heelheid ontstaat.
  • Archangeloi Uriel: Ondersteunt onze groei naar helderheid en intuïtieve waarneming.
  • Archangeloi Sandalphon: Brengt begrip van wat onderlinge afhankelijkheid - ook in de maatschappij - betekent.
  • Archangeloi Tzadkiel: Brengt de mogelijkheid van wedergeboorte. Geeft nieuw inzicht en begrip en de ervaring van liefde.
  • Archangeloi Metatron: Helpt ons bewust te worden van het belang om het geheel te ondersteunen. Om alle talenten / potentiële kwaliteiten in ons te versterken.
  • Archangeloi Jophiel: Leidt ons op het pad. Voor meer waarheid, harmonie en hoop.
  • Archangeloi Chamael: Chamael brengt de energie van compassie en liefde. Deze Archangeloi stimuleert ons om onze vrouwelijke kant naar voren te brengen en te vertrouwen op onze intuïtieve kant, om de rechter hersenhelft en de linker kant van ons lichaam te eerbiedigen terwijl er een nieuwe plek in ons bewustzijn en een nieuwe herkenning in balans plaats vind.