Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ogon hanger Seleniet

12.50
+

Orgon hanger seleniet - diamantvormig

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog.


De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd.

Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen.

Seleniet herstelt geestelijke en mentale trauma's, zowel uit dit leven als uit vorige levens.

Seleniet is ontstressend en kalmerend. Door zijn structuur helpt seleniet bij de afvoer van stress en gespannenheid. Seleniet maakt vrolijk.