Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sodaliet hart 30 mm

6.50
+

Zijdezachte hart met een doorsnede van 30 mm om bij je te dragen of als decoratiestuk.
Sumbook dat overal ter wereld dezelfde betekenis heeft: liefde

Harten staan symbool voor ons leven, we dragen ons hart altijd mee, voelen en beleven ons eigen zijn ermee. Door deze harten kunt u uw liefde voor uzelf koesteren, of een hart weggeven als geschenk: 'Je zit in mijn hart', 'ik denk aan je' of 'je bent veel waard'.

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Hij bevordert je zelfacceptatie, je zelfrespect en je zelfvertrouwen. Hij helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Hij bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

Deze steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Hij werkt zeer rustgevend. Sodaliet helpt bij onrust, prikkelbaarheid, oververmoeidheid en angst. Hij maakt rustig, versterkt het zelfvertrouwen en verhoogt standvastigheid. Sodaliet stabiliseert overgevoeligheid en brengt innerlijke vrede.

Gebruik sodaliet bij ontstekingen, waterzucht en dikke enkels. Bij oorsuizing, duizeligheid, zenuwziekten, oververmoeidheid. Brengt je in evenwicht. Helpt goed bij angstgevoelens en schuldgevoel. Sodaliet werkt zeer rustgevend. Ondersteunt de functie van de pancreas, lever en nieren. Sodaliet heeft een positieve invloed op de teelballen en de eierstokken.

Sodaliet brengt rust en bevordert een goede slaap. Verbetert het cholestrolgehalte en werkt bloeddrukverlagend. Oorsuizingen en duizeligheid worden door het dragen van sodaliet sterk verminderd (samen met tourmalijn en onyx). Sodaliet helpt bij onrust, prikkelbaarheid, oververmoeidheid en angst. Hij maakt rustig, versterkt het zelfvertrouwen en verhoogt standvastigheid. Sodaliet stabiliseert overgevoeligheid en brengt innerlijke vrede.

Toepassing:

  • Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
  • Draag de steen op zak
Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.