Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Zonnesteen Splitarmband

6.50
2447
+

Zonnesteen geeft nieuwe levenskracht, beschermt tegen somberheid en zwaarmoedigheid.

Hij werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Zonnesteen is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert zonnesteen het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

Het mineraal sterkt het hart, de ogen en de nieren. Stimuleert de calciumopbouw. Geeft hij een ondersteunende hulp bij rugklachten, rugpijn en hernia. Ondersteunt een vlotte zwangerschap en helpt bij het aanmaken van borstvoeding. Werkt goed tegen pijnlijke menstruatie en stimuleert de lever en pancreas. Zonnesteen versterkt de energie.

Draag Zonnesteen o.a. bij: bloedarmoede, onrust, prikkelbaarheid, somberheid, reuma.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Mooi afgeronde trommelsteentjes geven deze armbandjes een chiquere look en zijn ook zeer prettig om te dragen. Met heel wat bijzondere soorten ook geweldig om te combineren en meerdere tegelijk te dragen.