Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Turkoois Natuur Splitarmband

12.00
2448
+

Turkoois beschermt mens en dier tegen negatieve dingen van buiten af. Hij is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen.

Hij brengt evenwicht. Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Turkoois heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Hij bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra's in balans.

Op fysiek niveau werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Hij ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties. Helpt tegen opvliegers, de ziekte van Pfeiffer, reuma, gewrichtsproblemen, prostaatziekten, aandoeningen aan de luchtwegen, kanker, pijn, ziekten door tekort aan voedingsstoffen en stoornis in doorbloedingen.

Verder bevordert turkoois goede relaties en schenkt welzijn aan de drager. Hij absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog. Deze steen is een goede steen om mee te nemen op reis. Beschermd verder tegen ongeluk, brengt harmonie in het huwelijk, helpt niet verwerkte emoties op te lossen, bevorderd goede relaties en schenkt welzijn en geluk. Turkoois is een vriendschapssteen die helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen. Het mineraal trekt het goede aan, versterkt de goede smaak, geeft geluk, maakt tevreden. Is een goede beschermer op reis en bij autorijden.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Mooi afgeronde trommelsteentjes geven deze armbandjes een chiquere look en zijn ook zeer prettig om te dragen. Met heel wat bijzondere soorten ook geweldig om te combineren en meerdere tegelijk te dragen.