Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Barnsteen/Amber 5 mm Armband

18.50
+

Barnsteen of amber helpt bijzonder goed bij angsten en emotionele stress. Hij heeft een kalmerende steen op alle vormen van negatieve emoties.

Deze steen verwijdert emotionele stress en maakt plaats voor vertrouwen.

Brengt innerlijke wijsheid en harmonie. Hij geeft je geduld, compassie en mildheid naar jezelf en anderen.

Ook ervaar je meer daadkracht en moed bij het dragen van barnsteen/amber.

Barnsteen is een krachtig reinigende steen van lichaam & energielichaam. Hij zet negatieve energie & pijn om in positieve energie en brengt daardoor evenwicht en stabieliteit. En maakt opnieuw creatief en vrolijk. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert deze steen neerslachtigheid, stress, depressie en angsten. Op fysiek niveau kan barnsteen helpen bij klachten van de maag, darmen, milt, nieren, keel en galblaas. Het vermindert gewrichtsklachten en versterkt de slijmvliezen en stimuleert het genezen van wonden.

Barnsteen heeft een positieve werking op de ziekte van Lyme. Maar werkt ook positief bij gewrichtspijnen en ondersteunt de genezing van keelpijn, verkoudheden en bronchitis. Deze steen geeft kracht aan de plexus solaris. Barnsteen is een hartverwarmde steen die veel kracht geeft aan koude en verkilde mensen.

Voor baby's die tandjes krijgen en daar pijn van hebben is het aan te bevelen om een barnsteen in het hemdje te spelden. De pijn zal dan zeker verminderen en de tandjes zullen sneller doorkomen. Barnsteen is de beste steen om bij astma en luchtwegenproblemen te dragen, en dan zo dicht mogelijk bij de luchtpijp.

Bij zware vermoeidheid, ernstige depressies en zelfs fobiën, is barnsteen ook de beste steen. Hij helpt om moed en levensvreugde weer terug te krijgen en angst te overwinnen.

Mensen die moeite hebben om warmte te delen met anderen moeten zeker een barnsteen gaan dragen om dit weer beter te kunnen.
Bij koude of regen barnsteen een goede beschermer van onze luchtwegen.

Barnsteen of amber is gefossiliseerd, verhard dennenhars (soms met ingesloten luchtbelletjes en fossielen). Hij is honinggeel van kleur en doorzichtig tot doorschijnend. Hij is heel erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur.

Kleine stukjes barnsteen worden soms verhit en samengeperst tot een groter stuk voor verwerking in sieraden. Doordat natuurlijk barnsteen kostbaar is wordt het nagemaakt van kunststof hars.

Kraaltjes (rond) van de armband ± 5mm. Afmetingen: 19 cm

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.