Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Tourmalijn zwart ruw / 35 - 70 gr

7.00
+

Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Ook reinigt toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn werkt heel rustgevend en kalmeert nervositeit. Toermalijn helpt bij alle vormen van infecties en vergiftigingen. Hij is een ideale hulp bij gordelroos en keelproblemen.

Toermalijn is zéér nuttig tegen allergieën en evenwichtsstoornissen. ( ook bij syndroom van Ménière ) Hij versterkt het zelfvertrouwen, geeft inspiratie en levensvreugde. Hij verdrijft negatieve gedachten en verdriet. Is heel belangrijk voor het behandelen en bestrijden van stress en spanningen. Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en de concentratie. Het mineraal beschermt tegen negatieve straling en gedachten, ontspant bij nervositeit en troost bij verdriet. Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken.

Gebruik tourmalijn tegen computer en energiestraling, bij negatieve gedachten, stress en zware belasting. Helpt bij het oplossen van blokkades door straling, werkt ontspannend en geeft doorzettingsvermogen.

Gebruik: leg een tourmalijnsteen onder je bed om de aard en waterstralen te neutraliseren. Of wanneer er electriciteitsdraden (bvb voor een nachtlampje) onder je bed doorlopen. Leg een tourmalijnsteen bij elk elektrisch apparaat zoals TV, computer, microgolfoven, wekker, ... dat je wenst te ontstoren.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.