Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Rookkwarts ruw

3.00
2081
+

Minimale hoeveelheid voor "Rookkwarts ruw" is 1.

Hoge trillingsenergie rookkwarts!

Rookkwarts is een uiterst sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen van lichaam, ziel & geest. Hij helpt bij het loslaten van wat niet langer bij je past.

Hij is zeer geschikt om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. Deze steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt ervoor dat je je geestelijke veerkracht kan bewaren. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (zeker faalangst), nachtmerries, & depressie. Deze steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.

Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Hij is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Op fysiek niveau werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve ondersteunende werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen.

Hij kan ook helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen. Verder kalmeert rookkwarts wanneer men zich opgejaagd voelt en verminderd nervositeit. hij is een goede talisman tegen negatieve energieën. Versterkt de concentratie, hart en nieren. Verder vergroot hij op fysiek vlak de vruchtbaarheid en beïnvloedt het onderlichaam en voortplantingsorganen. Hij voert negatieve energie af, geeft kracht om wensen en dromen waar te maken, helpt te verbinden met de aarde, beschermt tegen ondoordacht handelen, versterkt het verantwoordelijkheidsgevoel.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.