Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bergkristal theelichthouder - 1000 gr

22.50
+

Prachtige kwaliteit theelichthouder bergkristal.
Hoge energie bergkristal. Om een theelichtje in te branden.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans.

Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Deze steen werkt zuiverend en brengt het lichaam in balans.

Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom. Hij neemt besluitloosheid weg!

Bergkristal helpt goed tegen depressies, rugklachten, duizeligheid en hoofdpijn, buikkrampen, menstruatieklachten en zuivert ruimtes en het lichaam bvb bij blaasontsteking, ...

Bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. Helpt goed tegen stoornissen van haar en nagels. Bergkristal werkt goed tegen wagen- en zeeziekte, verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen (samen met tourmalijn), reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken. Geeft verlichting bij artritis en artrose. Bergkristal kan men ook gebruiken tegen een hoge bloeddruk en een te hoog cholestrolgehalte. Vermindert zwangerschapsbraken ( samen met jaspis ) en helpt bij diarree. Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet.


Gewicht = ca 1000 gr