Jaspis Kambaba of Eldariet

6.00
+

Eldariet maakt de kern van het zijn inzichtelijk. De steen herstelt de band met moeder aarde, maakt doelen van deze incarnatie inzichtelijk en stemt je af op de diepere ritmes van de aarde. Kambaba jaspis of Eldariet brengt oeroude mystieke wijsheid, linkt naar gidsen en mentors uit een ver verleden en roept de natuur aan haar wijsheid te delen.

Deze steen bestaat voor een deel uit de eerste algen die hier op aarde leefden.

Een belangrijke eigenschap van deze krachtig aardende en helende steen is dan ook de werking op de longen en het grote gevoel van vrijheid dat Kambaba jaspis of Eldariet je geeft.

Het kristal heeft een sterke binding met elven rijken.

De sterk aardende werking van deze steen brengt spirituele rust en verhoogt het bewustzijn. Het balanceert de lagere chakra’s met de hogere en heelt en passant de aarde zelf.

Kambaba jaspis of Eldariet maakt vrolijk en zorgt voor een diepe connectie met deze aarde. Hierdoor brengt het rust en een algeheel gevoel van welzijn.

Hij leert ons meer in het moment te zijn en meer te genieten van het hier & nu.

De steen maakt ook vruchtbaar (ook de aarde) en geeft weer ruimte. Hij resoneert met de oudste gedeeltes van de hersenstam en autonome processen in het lichaam. Op die manier haalt het oude blokkades, programma’s en overtuigingen weg.

Door sterke werking op de hersenen is de steen ook uitermate geschikt als assistent bij bvb EFT.

Kambaba jaspis of Eldariet gaat de overlast die we ervaren van alle soorten straling en geopathische belasting zoals bvb. ley lijnen tegen.

Land van herkomst: Madagascar.

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het berust op de ervaring van therapeuten en gebruikers. Het gebruik van edelstenen en mineralen is nooit bedoeld als vervanging van medische hulp voor welke aandoening dan ook. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.