Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Golden Healer platte steen

9.00
+

Golden healer is een variant op het Lemurische kristal.

Golden Healer vergroot jouw (zelf)vertrouwen. Deze steen straalt een prachtige positieve energie uit en werkt hierdoor erg opbeurend.

Golden healer brengt balans in de energiehuishouding en geeft je een gevoel van welzijn waarbij ook jouw innerlijke rust bevordert wordt. De zachte en liefdevolle energie draagt bij aan een positievere levensinstelling en biedt daarmee ook troost bij verdriet en rouw.

Golden healer is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Je kan deze steen heel goed gebruiken bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt.

Doordat het reinigend werkt, bevordert hij de doorstroming van energie en ruimt hij hierdoor blokkades op.Golden healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren.

Golden Healer versterkt het immuunsysteem en stimuleert het geheugen. Het werkt zuiverend voor de organen, waarbij afvalstoffen afgevoerd worden vanuit de organen. Mede hierdoor werkt Golden Healer ook zeer genezend, waarbij het ook de klachten van ernstige ziektes kan verminderen en kan bijdragen aan het genezingsproces. Het stimuleert ook de celaanmaak na ingrijpende operaties, waardoor het herstellingsproces versneld wordt. Werkt sterkt ontgiftende en is zeer heilzaam voor de reinigende/zuiverende organen, zoals de nieren en de lever bijvoorbeeld.

Golden healer kristal is een kristal met insluitsels van gele hematiet of limoniet.

Golden healer helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren.

Golden healer kristal je gevoel en ondersteunt je om de boodschap van je hart te horen en de je hartenwens er herkennen.

Golden healer kristal is een nieuwetijds kristal en heeft een zeer hoge vibratie.
Het is een heel bijzonder kristal dat het Christusbewustzijn op aarde brengt.

De Golden Healer is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Ook geeft hij je inzicht in jezelf en versterkt je verbinding met de aarde.

De Golden Haler geeft een mooie ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf.