Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Citrien

15.95
2951

Trek je welvaart aan met een zuivere intentie. Wees vrij van angst dat er tekort is. Het universum is als de hoorn van overvloed maar veel mensen leven in de mindset dat er niet genoeg is of dat ze hebt niet verdienen. Welke beperkende belemmeringen heb jij, waardoor je geen welvaart in je leven kunt toelaten.

Deze mag je nu loslaten. Door de positieve werking van citrien op het derde chakra krijg je de energie en wilskracht om jezelf neer te zetten en open te staan voor de mooie dingen in het leven. Jij bent het die je uit de valkuil van de beperking kan halen, niet iemand anders uit je omgeving. Om welvaart aan te trekken kun je een citrien kristal in de linkerhoek van je huiskamer zetten. De linkerkant bepaal je vanaf de voordeur kijkend naar binnen.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.