Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bergkristal dubbeleinder gepolijst 40-60 gr

18.75
Prijs in punten: 19 punten
+

Gepolijste Bergkristal dubbeleinder van 40 tot 60 gram. Let op! Uiterlijk kan lang/smal zijn of dik/kort.

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra's en brengt de chakra's in balans. ... Ook versterkt het de werking van andere stenen.

Bergkristal, oftewel heldere kwarts, opent de geest, bevordert helderheid en inzicht. Een krachtige genezende steen en bron van energie. (*)

Je kan bergkristal gemakkelijk programmeren voor/met een specifiek doel, ritueel of intentie. Het is een spirituele USB stick.

Bergkristal puntjes kunnen worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.

Door de punt trekken de Bergkristalpunten de kosmische energie of het hoger licht makkelijk in de steen. Door de steen in je woonkamer, werkplek, auto, ... te zetten kan je deze energie in deze ruimte brengen.

Land van herkomst: Brazilië.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.

Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan variëren en afwijken van de getoonde foto.