Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura-Soma St. Germain & Amethist set

63.20
+

Deze set bevat:
- 1x St. Germain Quintessence
- 1x St. Germain Airconditioner
- 1x Amethist hanger druppelvorm

St. Germain
Merlin bewustzijn - `De meester Heler`. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie. Genezing, meditatie, transformatie, deze quintessence is 'de meester genezer'. Hij helpt diegenen die voor anderen zorgen om zich los te maken en zo de energie de mogelijkheid te geven door de anderen heen te gaan. Bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen. Ook voor zorgverleners helpt hij om los te komen en uit zichzelf te treden om zo de energieën beter te laten doorstromen. De toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst. Een aurareis in de spirituele zin.

Amethist werkt zeer beschermend en zuiverend. Hij maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt en helpt hierdoor slechte gewoontes en verslavingen erkennen en achter je laten. Amethist geeft ook inzicht in gevoelens en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kunnen reinigen en beschermen. Hij kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Maar dit is enkel wanneer je de steen met deze intentie gebruikt. Amethist helpt je om contact te maken met hogere energieën en gidsen.

Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (ook nachtmerries). Ook is amethist bijzonder geschikt voor het oplossen van krachteloosheid. Hij verbetert het geheugen. Vermindert angst, verdriet, haat of heimwee.

Amethist bevordert creativiteit, visualisatie, meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling.

De kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen. Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers. Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.

Deze steen geeft kalmte en innerlijke rust, de beste steen tegen spanningshoofdpijn, spanningsmaagpijn, goed tegen verstrooidheid, bevordert de bloedsomloop, helpt bij het helen van brandwonden, is goed voor lever en ogen, ontspant de nekspieren en de schouderbladen. (draag amethist rond de nek)

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.