Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cursus Bloesemtherapie

100.00
1529
+

Minimale hoeveelheid voor "Cursus Bloesemtherapie" is 1.

Schriftelijke cursus Bloesemtherapie

aantal lesdelen: 12
aantal pagina's: 150

Als u het startpakket bloesemtherapie samen besteld met de cursus, ontvangt u 15% korting op de cursus Bloesemtherapie.

Wat mag je van deze cursus verwachten?
1) Een uitgebreide, leuke en zeer boeiende cursus.
2) Een uitgebreide en duidelijke uiteenzetting van de 38 verschillende Bach bloesems en hoe je ze moet toepassen.
3) In deze cursus wordt je meegenomen doorheen een reis vol leuke & interessante informatie over Bach bloesems en verschillende andere bloesem-systemen, zoals de californische bloesems, australische bloesems, findhorn essences, pacific essences (zee &n bloemen essences) en de nederlandse remedies, de gebruiksmethoden, veiligheid en andere nuttige informatie.
4) Een natuurlijk niet onbelangrijke troef van deze cursus: een persoonlijke begleiding van een ervaren aromatherapeute (al deze cursussen zijn geschreven door mezelf, Valérie).

Tip: De inhoud van cursus bloesemtherapie is ondertussen zeer uitgebreid geworden! Er is een heleboel extra informatie bijgekomen.

Deze cursussen zijn dan ook het resultaat van al mijn kennis, ervaring en studie die ik de afgelopen 12 jaar heb opgedaan. Alle onderwerpen die aan bod komen heb ik zelf zéér uitvoerig getest en bestudeerd.
Kortom, je mag er dus gerust van zijn dat de informatie die je krijgt via de cursussen juist, helder en zéér interessant zal zijn!

Verder krijg je een persoonlijke begleiding van een ervaren bloesemtherapeute.

Bij elk lesdeel heb je de mogelijkheid om al je vragen en bedenkingen (via e-mail) te stellen, dit zorgt ervoor dat je een goede studieondersteuning en dus een goede studiehulp krijgt gedurende de volledige cursus.
Op het einde van de cursus ontvang je dan een schriftelijk examen dat je ook thuis kan afleggen. Dit examen is zo opgesteld dat je antwoorden een duidelijk beeld geven of je het lesmateriaal begrepen hebt.

Het is namelijk zo dat de onderwerpen die je hier kan studeren geen exacte wetenwschap zijn. Je eigen interpretatie en je eigen inzichten zijn daarom zéér belangrijk. Als je bij elk lesdeel vragen (huiswerk) zou krijgen, dan zou je jezelf (onbewust) enkel openstellen voor de informatie die relevant is voor het beantworoden van deze vragen. Ik heb er dus zéér bewust voor gekozen om je te ondersteunen via vragen die jij mij kan stellen over het studiemateriaal en pas examenvragen door te sturen op het einde van de cursus. Zo zal je geest veel meer opnemen en je zal zelf sneller verbanden en inzichten hebben over de materie. Wat ten slotte heel belangrijk is voor dit soort studiemateriaal.


Wat is Bloesemtherapie?
Bij bloesemtherapie worden de zielskrachten van geneeskrachtige planten aan mensen overgedragen. Deze therapie gaat op een zachte natuurlijke wijze diep verborgen problemen oplossen.

Emotionele en psychische schade die is opgelopen in de loop van een mensenleven kan voor blokkades en klachten zorgen. Mensen gaan zo hun levenspad bepalen vanuit deze remmingen. Ook lichamelijke klachten kunnen afkomstig zijn van onverwerkte trauma’s of kunnen uitgelokt worden door angsten en gedachtepatronen. De invloed die de fouten van onze ouders of familieleden op ons heeft, is heel groot. Spijtig genoeg zijn we ons daar niet altijd van bewust en gaan we daarom soms dezelfde fouten maken in ons eigen leven of met onze eigen kinderen. Deze bloesems bezitten een grote helende kracht die inzicht geeft, zodat we evenwicht en balans in ons leven kunnen ervaren.

Daarom is het belangrijk om ook onze kinderen en baby’s te verzorgen met bloesems. Op deze manier kunnen zij opgroeien zonder de negatieve bagage te moeten meedragen die allerlei ongemakken en remmingen met zich meebrengt. Zo kunnen zij vrij en spontaan hun eigen pad bewandelen.
Elke remedie geeft een sleutel tot transformatie, innerlijke heelwording en spirituele groei. Dit geeft een enorme meerwaarde aan het leven.
Via deze manier krijg je wel een goede basis én een belangrijke studieondersteuning zonder jezelf te beperken.

Dit is een schriftelijke cursus: werkwijze:

Via e-mail:
Je krijgt elke week een lesdeel toegestuurd (via e-mail). Het aantal hangt af van welke cursus je kiest. Voor elk lesdeel mag je mij een e-mail sturen met vragen, die zal ik heel zorgvuldig en uitgebreid beantwoorden.
Het is dus belangrijk dat je het lesmateriaal aandachtig doorneemt voor je de e-mail stuurt, zo ben je zeker dat je AL je vragen in deze e-mail hebt opgenomen!
Op het einde van de cursus stuur ik je de examenvragen door. Als je geslaagd bent voor het examen, ontvang je een certificaat.

Je kennis wordt door middel van een examen getest en als je vragen hebt dan kun je die, per toegezonden lesdeel, meteen stellen.

Het doel van deze cursus:
Zelfstandig en met de juiste praktische kennis kunnen werken met Bach bloesems.

Inhoud van de cursus bloesemtherapie:
Wat is bloesemtherapie?
Historiek
Het begin
Verschillende bach bloesem systemen: waarom healing herbs
Originele bloesemremedies en verandering
Andere bloesem-systemen:
Wat zijn: Californsiche F.E.S Flower Essences
Wat zijn: Australian Bush Flower essences
Wat zijn: Findhorn bloesem remedies
Wat zijn: Pacific Essences
Wat zijn: Bloesem Remedies Nederland
Wat zijn Bach Bloesem Remedies?
Hoe werkt bloesemtherapie?
Gebruik en dosering van de Bach Bloesem Remedies
Op welke tijden kan men de remedies het beste innemen?
Algemene richtlijnen voor het gebruik van de Bach Bloesem Remedies
Veel gestelde vragen over Bach Bloesem Remedies
Kort overzicht met Nederlandse naam.
Overzicht van de alle bloesems uit de verschillende bloesem systemen
F.E.S Californsiche bloesems
Australian Bush Flowers
Findhorn bloesems
Pacific essences (zee & bloemen essences)
Nederlandse Bloesemremedies
Speciale combinatie bloesems van oa findhorn, australian bush flowers,...
Welke Bach bloesems voor kinderen & baby's
Welke emoties horen bij welke delen van het lichaam
Hoe moet je bloesems inzetten voor energetische blokkades van het lichaam
Bach bloesems voor dieren
Hoe moet je bloesems uitkiezen voor jezelf en anderen
Je kan in je diagnose ook rekening houden met astrologie
Uitgebreid overzicht van elke Bach bloesem
Chakra's en bloesemtherapie (welke bloesems brengen de verschillende chakra's in evenwicht, per bloesem-systeem)
Hoe de juiste bloesems uitkiezen ( gebruik van pendel, kaarten,… en andere methoden om de juiste bloesems uit te kiezen uit al deze bloesem-systemen)

aantal lesdelen: 12
aantal pagina's: 150

kostprijs: 100.00€

Disclaimer cursus Bloesemtherapie: De informatie over de werking van deze bloesems is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de bloesemtherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Val?rie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.