Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Levensboompaden kaarten + Boek

34.95
3281
+

Met deze kaartenset kun je jezelf vragen stellen voor meer richting en helderheid in je leven. De kaarten zijn aan beide zijden in full colour gedrukt op stevig karton en zitten in een mooi bedrukte doos, waar ook het boekje in zit.

Het boek bestaat uit 3 delen; in het eerste deel kun je iets over de theoretische achtergronden lezen van de Kabbala en de verschillende onderdelen van de Levensboom. In het tweede deel vind je een toelichting over hoe je kaarten kunt leggen op zes verschillende manieren, gevolgd door een uitgebreide beschrijving van de 66 paden. Op iedere kaart zelf kun je de beknopte kern van het pad lezen. In het boek vind je per pad eerst een kort overzicht van het pad, een stukje achtergrond van waar het pad zich bevindt in de Levensboom en wat dat jou te zeggen heeft, dan de reden waarom deze kaart op dit moment bij jou verschijnt, een drietal vragen om over na te denken en die tot meer inzicht kunnen leiden en een bevestiging om jezelf te 'herprogrammeren'. Het derde deel van het boek is bedoeld als naslagwerk. Je vindt er een woordenlijst, een schematisch overzicht over het ontstaan van de Kabbala en een tijdslijn van grote kabbalisten.

Als je met deze kaartenset meer helderheid krijgt over je te volgen pad in het leven en je je goed voelt over jezelf, dan is mijn wens in vervulling gegaan. Ik wens je heel veel plezier en succes op je reis!

Tekst achterkant boek In onze drukke samenleving verlies je soms het contact met jezelf en blijven je vragen onbeantwoord. Met deze kaartenset kun je zelf actief aan de slag gaan en daadwerkelijk iets doen aan je verdieping en bewustwording. Vind nu de antwoorden op je vragen via dit systeem van 66 kaarten, gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala. Concentreer je op je vraag en kijk welke van de 66 paden jou op dit moment 'toevalt' en hoe dit pad jou helpt op weg naar innerlijke rijkdom, meer begrip en verdieping. Waarom nog langer wachten? Als je geen vraag stelt, krijg je ook geen antwoord. Als je alles blijft doen zoals je altijd deed, verandert er niets. Durf te veranderen en stel jezelf onbevangen een wezenlijke vraag. Je zult verbaasd staan over wat dat je oplevert.

"De Kaarten van Esther schudden je wakker. Je levensboom ontvouwt zich." Geert Kimpen, auteur De Kabbalist
"Esther is een coach en mentor die de richting aangeeft. Zij heeft de gave om je zelf je pad te laten kiezen voor verdieping en kennis." Janka Koch
"Nooit eerder kreeg je zo'n eeuwenoude, mystieke en motiverende kick in the butt, als in dit boek." Christine Pannebakker, schrijfster Wie ben ik, Vrouwenpower en De week

Esther van Blijdesteijn verdiept zich al jaren in een holistische aanpak van gezondheidsklachten en bestudeerde vele vormen van energetische geneeswijzen, oosterse filosofie en Kabbala. Zij past deze kennis nu ruim 25 jaar toe in haar praktijk Via Pura bij het geven van consulten en trainingen. In deze kaartenset heeft zij al haar ervaring en kennis gebundeld.