Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ondersteuning tijdens Corona

03/04/2020
door Valérie Truyts Truyts

Omdat persoonlijk contact tijdens consulten of workshops niet meer kan, is het misschien nuttig of leuk om eens te kijken in het aanbod online cursussen (zoals aromatherapie, edelstenen, bloesemtherapie, Je trilling verhogen en zelf een Lichtwerker worden, kruiden, ...) Of kijk eens tussen de Do It Yourself Meditatie & Rituelen (DIY) doosjes. Dit zijn kant en klare doosjes (die je dan thuis gestuurd krijgt) met een meditatie ritueel voor een specifiek thema. Bvb Gronden, loslaten, afstemming & bescherming, trauma losmaken & helen, en zo veel meer (er zijn er wel 19 verschillende!)

Je zal je misschien afvragen waarom deze nuttig zijn? Wel voor een deel scheppen we zelf vaak de omstandigheden in ons leven. Dit met bewuste & onbewuste gedachten, overtuigingen en handelingen. Er is een sterke verbinding tussen wat we geloven en de omstandigheden die zich manifesteren in ons leven. Daarom kan zo een meditatie ritueel een goede methode zijn om zelf weer controle te nemen en je leven positief te beïnvloeden door je geestkracht (je gedachten) te gebruiken en te leren sturen. Nu meer dan ooit (omdat we geen sociaal contact kunnen hebben met anderen) is het belangrijk om zelf in je eigen innerlijke kracht te gaan staan.

Ik heb een aantal meditatie rituelen geschreven en samengesteld om je de mogelijkheid te geven om zelf met een stap voor stap handleiding en alle nodige attributen aan de slag te gaan. Dit op een duidelijke en praktische en zeer diepgaande manier. Zo kan je zelf een bepaald thema positief beïnvloeden & helen. Deze oefeningen kunnen je helpen om je onderbewustzijn te "her-programmeren".
Gedachten zijn zeer krachtig. Het is dan ook via deze gedachten, handelingen en her-programmatie dat je je onderbewustzijn zal kunnen "overtuigen" dat je voldoende gedaan hebt om deze verandering te verwezenlijken. Hierbij combineer ik in de DIY (dit doe je zelf thuis) boxen steeds de oefening met natuurzuivere wierook, de energie van edelstenen en de energie van etherische oliën, geurfrequenties, bloesems (via het roller flesje dat aanwezig is) om de oefening de nodige kracht en ondersteuning bij te zetten.

Wil je graag zelf iets doen om je leven in eigen handen te nemen en zo je leven op een positieve manier veranderen?

Wil je graag al het positieve aantrekken?
Deze meditatie rituelen kunnen je hier zeer goed bij kunnen helpen. De online cursussen kunnen je dan weer de nodige kennis geven om zelf aan de slag te gaan met etherische oliën, huis zuivering, edelstenen, kruiden, bloesems ...
Zorg goed voor jezelf en je naasten,

Veel liefs, Valérie

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling