2 nieuwe aurasprays

26/03/2018
door Valérie Truyts Truyts

Auraspray Stonehenge & Auraspray Machu Picchu

Stonehenge:

Om te verbinden met de unieke helende kracht van Stonehenge.

Ingrediënten: Eikenmos, Rozemarijn. Kardamon, Latschenkiefer, Lavendel, Afrikaantje, Jeneverbes, Salie, Anijs, Palmarosa, Dille, Bijvoet, Jasmijn.

Deze compositie is zeer uitgebreid zoals je ziet aan de inhoud en het is een echte healer gebleken. Oude trauma’s worden aangeraakt en mogen los komen. Ik (Marianne van De Groene Linde) heb me afgestemd op de oude kennis van de stenen en de healing stone in het bijzonder. Een hoge trilling maar op een bijzonder aardse manier. Een ervaring waar je je mee moet verbinden.

In de loop van de tijd zullen meer verhalen naar ons toekomen maar de eerste druppelen al binnen. Oude trauma’s vanuit de kindertijd die geheeld mogen worden en diepe slaap die duidelijk een healing proces aangeven.

Machu Picchu:

Verbinding met de energie van de unieke krachtplek in Peru.

Ingrediënten; Palo Santo (natuurlijk!), Perubalsem, Sinaasappel, Kardamon, Mirre, Tangarine en Bergamot Reggio.

Eén van de krachtigste plekken op aarde. Deze geurfrequentie heeft iets liefs, diepe ontspanning en innerlijke rust. Terug naar je authentiek zijn en vanuit die bron in het leven staan. Lief zijn voor jezelf en voor je omgeving. Verbinding met de oude kennis van de Inca’s en de Maya’s.

Een heerlijke zoete geur door de verschillende citrusvruchten en het zware van de Kardamon, Mirre en Perubalsem. De Palo Santo, die uit Zuid Amerika komt geeft je inzichten vanuit je hogere zelf om dat je door deze geur makkelijker toegang hebt tot deze informatie.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling