Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

​Illumine FES Flourish Formula Spray

18.95
+

ILLUMINE HET LICHT VAN BEGRIP TOELATEN OM ONTMOEDIGING EN ZWAARTE TE TRANSFORMEREN

Wanneer te gebruiken:
- Een basisremedie voor alle zware gevoelens; de alchemistische integratie van de licht en schaduw aspecten van de ziel.
- Voor elke levenscrisis of verlies, die resulteert in langdurige wanhoop en gebrek aan positieve kijk op de toekomst.
- -Voor Seasonal Affective Disorder (SAD) (seizoensdepressie) of elke andere verstoring van je emotioneel welzijn, van slapen of eten, die samenhangen met veranderingen in licht en warmte.
- Voor uitgesproken aanleg in de familie of de stamboom voor depressieve gevoelens en wanhoop; actieve stappen nemen om deze aanleg te transformeren.
- Goed voor dieren die bij depressieve verzorgers of in een andere vreugdeloze omgeving moeten leven of die last hebben van seizoensdepressie.
- Voor de depressie die volgt op een gezondheidscrisis, zoals een postnatale depressie, afkicken of een grotere operatie; goed om hierbij af te wisselen met Magenta Self-Healer.

De Illumine combinatie bestaat uit:
Bloesems:
Mustard: helpt de ziel om een dynamisch evenwicht te vinden tussen lichtzinnigheid en diepgang; een diepere beweging en ontwikkeling van de ziel door het integreren van verdriet en vreugde in een groter geheel.
St. John's Wort: helpt om structuren van licht in de ziel op te bouwen en te versterken; integratie van licht/donker en dag/nacht ritmes naar een grotere samenhang en harmonie; bescherming tegen gespletenheid in lichaam, ziel en geest.
Borage: brengt grotere ondersteuning en licht in het hart in tijden van depressie en ontmoediging; geeft een vrolijkheid die de ziel helpt uit te stijgen boven ontmoedigende of bedrukkende emoties.
Explorer's Gentian: helpt de ziel om met verandering en overgang om te gaan, zelfs als dit een uitdaging is; een crisis in het leven zien als een nieuwe mogelijkheid.
Pine: overstijgen van twijfel aan jezelf, zelfverwijt of somberheid ontstaan door het teveel bezig zijn met de fouten van het verleden; innerlijke vrij zijn van onmacht door hernieuwd inzicht en herkenning van je mogelijkheden in de toekomst.

Essentiële oliën: de stralend lichte kwaliteiten van bergamot en sinaasappel olie, samen met de reinigende en versterkende kwaliteiten van de olie van de den.

30 ml