Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Himalaya remedie 27 Practitioner Kit 2 (8 x 15ml)

90.00
+
PRACTITIONER KIT 2
-voor het diepere werk-
(Protection, Repatterning, Tracking, Nirjara, Nirjara 2, Sludge Buster, Womb with a View, Pluto)

Protection (Zwarte toermalijn, Isan, Pink Yarrow, Aura Cleaning, Let Go)
Bescherming tegen ongewenste psychische en emotionele energieën. Om de ruimte te reinigen.
Repatterning (paddenstoel)
Opent je voor nieuwe informatie en verankert dit in het lichaam. Past energiebanen aan zodat je de groei van je eigen bewustzijn kunt bijhouden.
Tracking (Ochna serrulata)
Geeft helderheid, focus en inzicht in probleemgebieden bij jezelf of je cliënt.
Nirjara (Primula denticulata) - (deprogrammeren) -
Heel goed voor alle deprogrammerings programma’s. Als er een bewuste intentie is om geconditioneerde houdingen en gedragspatronen te veranderen, helpt deze remedie om verouderde indrukken uit de cellen te verwijderen.
Nirjara 2 (Primula macrophylla)
Aanpassing, vooral in het mentale lichaam. Helpt om oude gedachtevormen en patronen op te lossen die niet langer geschikt zijn. Geeft je een frisse kijk op het leven, niet gehinderd door verwachtingen of angsten die gebaseerd zijn op het verleden.
Sludge Buster (Melaleuca lateritia)
Een goede lente reiniger voor al die donkere hoekjes.
Womb with a View (paddenstoel)
Geeft herkenning en bevrijding van energieën die je in de baarmoeder hebt vastgehouden, die niet van jou zijn en die niet in jouw belang zijn.
Pluto (Arisaema propinquum)

Verdrijft kwaadheid en frustratie. Een krachtige remedie om de afgewezen, “donkere” kant van jezelf te omarmen. Geeft kracht en duidelijkheid aan het aspect van Pluto in de horoscoop. Maakt de Pluto transit gemakkelijker.

Deze bloesem remedies uit de ongerepte wildernis van de Himalaya ondersteunen leven en transformatie in deze onrustige tijden.

Ze worden Enhancers (versterkers) genoemd, omdat ze de herkenning stimuleren van de heelheid die we al in ons hebben. En door onszelf in evenwicht te brengen, brengen we onmiddellijk ook de wereld in evenwicht.
De Himalaya is de jongste bergketen in de wereld en deze remedies, die gemaakt zijn op een hoogte van 3000 tot 4000 meter, dragen deze energie van jeugdige vitaliteit en enthousiasme; een energie die duizenden jaren lang wijzen en zoekers heeft geïnspireerd en gesteund bij hun zoektocht naar de waarheid.
In deze tijd hebben steeds meer mensen last van stress, spanning, psychische en emotionele onrust, een aangetast immuunsysteem, enz. Ik zie dit als een direct gevolg van het feit dat we ons zelf zien als afgescheiden van onze omgeving.
Tot nu toe hebben we de aarde gezien als een product dat we kunnen gebruiken en exploiteren om onze economische en industriële levensstijl te kunnen handhaven. Maar de waarheid is dat we een onderdeel zijn van dit levende wezen dat Aarde genoemd wordt, we zijn niet afgescheiden en de hulpbronnen die we consumeren zijn niet hernieuwbaar.

Onze angst als intuïtieve wezens is een direct gevolg van dit misverstand. Deze Flower Enhancers helpen om onze innerlijke ecologie weer terug in evenwicht te brengen door ons weer te verbinden met de sublieme schoonheid van de natuurlijke wereld en door de herinnering in ons op te roepen van onze natuurlijke kwaliteiten: liefde, vrede, evenwicht en harmonie.