Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

​Fear-Less FES Flourish Formula Spray

18.95
+

FEAR-LESS KALMTE EN CONTROLE OVER JEZELF BIJ SCHRIK, ANGST OF PANIEK

Wanneer te gebruiken:
Voor elke bekende situatie die schrik of angst oproept:
- zoals spreken in het openbaar of reizen.
- -Voor gebruik bij natuurrampen of een persoonlijke ramp.
- Werkt goed samen met of in afwisseling met Five Flower remedie tijdens de meest intense en directe episodes van paniek en chaos.
- Om met de stress uit het verleden en acute symptomen om te kunnen gaan: combineer met Post-Trauma Stabilizer.
- Een goede remedie voor mensen met een constitutionele aanleg voor angst, paniek, schrik, nerveuze spanning of een verstoorde slaap die samen gaat met onrust (en blozen).
- Een uitstekende remedie voor kinderen bij nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld een publiek optreden zowel op school als ergens anders.
- Een goede basisremedie voor alle dieren die gevoelig zijn voor angst of die in bepaalde situaties een nerveuze onrust hebben.

De Fear-Less combinatie bestaat uit:
Bloesems:
Red Clover: voor ongeremde paniek- of angsttoestanden, veroorzaakt door prikkels uit de directe of minder directe omgeving; ondersteunt het hart en stabiliseert de gevoeligheid voor psychische indrukken.
Mountain Pride: een unieke wilde penstemon uit de bergen, voor het opbouwen van kracht en moed in tegenwerkende situaties.
Californian Valerian: geeft rust aan de zenuwen in tijden van buitengewone spanning en chaos. Oregon Grape - om te behoedzame of paranoïde gemoedstoestanden te neutraliseren; zorgt voor een kalm centrum van objectief bewustzijn.
Mimulus: bij de neiging om je terug te trekken of aan te passen als gevolg van angst of schrik; risico's kunnen nemen en kunnen leren van veeleisende situaties.
Rock Rose: voor hevige schrik of extreme angst; de behoefte aan positieve aarding en innerlijke verankering in tijden van spanning en onrust. Green Rose: voedt het hart in onrustige tijden; de angst aanvullen met de positieve kracht van mededogen en de verbinding met je omgeving.

Essentiële oliën: De oliën van bergamot en cisteroos voeden de lichtstructuren van het energielichaam, lavendel en ylang ylang zorgen voor kalmte en gecentreerde kracht.

30 ml