Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Grief Relief FES Flourish Formula Spray

18.95
2471
+

GRIEF RELIEF GEEFT TROOST IN TIJDEN VAN VERDRIET EN INZICHT BIJ ZELFONDERZOEK

Wanneer te gebruiken:
- Helpt om de fundamenten van de ziel weer te herstellen na de dood van een geliefde.
- mens of dier.
- Als hulp bij de beëindiging van een betekenisvolle relatie, zoals bij een scheiding of bij een andere ernstige verstoring.
- Tijdens een natuurramp die gekenmerkt wordt door dood, vernietiging en verlies, zowel voor reddingswerkers als slachtoffers.
- In tijden van persoonlijk verlies of tegenslag, als de ziel zich leeg voelt en op zoek is naar nieuwe richting of betekenis.

De Grief Relief combinatie bestaat uit: Bloesems:
Bleeding Heart - voor versterking van de krachten van het hart, vooral bij een gebroken hart en beëindiging van een relatie.
Pink Yarrow - helpt om gevoelens te beheersen en te centreren in tijden van crisis en emotionele verwarring.
California Wild Rose - geeft moed en kracht aan het hart in moeilijke tijden; helpt je om door de problemen van het leven heen te werken naar alles overstijgende liefdeskrachten.
Love-Lies-Bleeding - lijden en verdriet kunnen accepteren en hiervan de grotere spirituele betekenis en het doel begrijpen.
Borage - om de last van diep verdriet in het hart te verlichten; maakt lichter bij depressieve gevoelens en emotionele zwaarte.
Forget-Me-Not - om een verbinding op te bouwen met degenen die niet langer bij ons zijn in de fysieke wereld; begrijpen dat dood en vertrek niet het einde betekent van een spirituele relatie.

Explorer's Gentian: bij crisis, verlies en tegenslag; als de ziel moet leren om een andere richting te nemen of een andere keuze te maken wat betreft levensdoel en levensweg.
Essentiële oliën: de olie van melisse en mirre helpen om te reinigen en te helen, ze brengen vernieuwde aspecten van licht en diepte in de ziel. Fes Flourisch sprays De Flourish flesjes bevatten elk een unieke combinatie van Californische fes bloesems en Terra Flora etherische oliën. Deze bloesems en oliën zijn telkens uitgekozen voor een specifiek onderwerp. Deze onderwerpen zijn opgenomen in een flesje en hieronder staan ze beschreven.

Gebruiksaanwijzing van deze sprays: De gebruikelijke dosering is 2 maal spuiten onder de tong en 2 maal spuiten in het aura. Sluit wel steeds de ogen voor je in het aura spuit, deze sprays bevatten etherische oliën en kunnen pikken in de ogen.

30 ml