Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wild Oat of Dravik - Healing Herbs

9.40
2221
+

Wild Oat of Dravik

Wild Oat is voor mensen die op een kruispunt in hun leven staan en geen idee hebben welke richting ze moeten kiezen. Ze zijn misschien wel ambitieus en hebben verschillende talenten, maar hun gaven gaan verloren door gebrek aan richting. Ze proberen vaak verschillende beroepen maar raken daar snel op uitgekeken en worden daardoor onrustig. Twaalf ambachten, dertien ongelukken is veelal op hen van toepassing. Tegelijkertijd zijn ze zich ervan bewust dat het leven aan hen voorbij gaat. Ze voelen zich gefrustreerd en ontevreden (zie ook Cerato en Scleranthus). Wild Oat helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals het kiezen van een carriëre.

Het positieve vermogen van Wild Oat: er ontstaat een duidelijk beeld van wat men wil in het leven, met positieve ideeën en ambities en het vermogen om een beslissing te nemen over de juiste weg. Talenten worden op opbouwende wijze gebruikt. Deze veelzijdige mensen vinden soms een manier om meer dan één carriëre tegelijkertijd te maken. Ze geven niet meer op uit verveling.

Aangewezen bij: Ontevreden vanwege niet vervulde idealen. Voor hen die ambitieus zijn maar geen speciale roeping in het leven hebben.
Resultaat: Duidelijke idealen en zeker weten wat je taak in het leven is.
Chakratherapie: 5de chakra

10 ml