Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Water Violet of Waterviolier - Healing Herbs

9.40
2229
+

Water Violet of Waterviolier

Het Waterviolet-type is kundig, kalm en bekwaam. Het zijn onverstoorbare mensen die graag op zichzelf zijn. Hun mening wordt vaak gevraagd, maar ze zullen hun mening of wensen niet aan anderen opdringen. Ze zijn vriendelijk en onafhankelijk en hebben een gevoel van superioriteit. In extreme gevallen veranderen deze karakteristieken echter in trotse afstandelijkheid, die hooghartig en neerbuigend overkomt. Bij moe zijn of teveel afleiding hebben ze de neiging zich terug te trekken waardoor ze asociaal en koel overkomen. Problemen, zorgen of verdriet houden ze voor zichzelf. Ze zoeken geen steun bij anderen en lijken daardoor wel eens emotioneel kil. Ze vinden het moeilijk zich voor anderen open te stellen. Ze geven er de voorkeur aan zich terug te trekken achter een facade van kalmte.

Het positieve vermogen van Water Violet: een hartelijker relatie met andere mensen met behoud van de eigen waardigheid en wijsheid. Water Violet mensen staan graag klaar om anderen te laten profiteren van hun kennis en wijsheid. Ze kunnen kalm en waardig meevoelen met anderen en hen begrijpen. Zij stellen hun talenten graag ten dienste van anderen, bijvoorbeeld als hulpverlener of leraar.

Aangewezen bij: Trots, afstand houden, gereserveerdheid, bezadigd, arrogant, onafhankelijk, capabel, gezaghebbend.
Resultaat: Vriendelijke en rustige houding. Waardig, beleefd, sympathiek, wijze raadgever.
Chakratherapie: 7de chakra

10 ml