Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Vine of Wijnstok Healing Herbs

9.40
2269
+

Vine of Wijnstok

Vine is voor mensen die anderen domineren. Vaak zijn het zeer capabele mensen met veel talent en ambitie, maar zij gebruiken hun ontegenzeggelijke talenten om te domineren en te koeioneren. Zij weten het altijd beter dan iedereen en kleineren anderen. Hoewel zij niet proberen om anderen te overtuigen, houden zij geen rekening met hun wensen en meningen en ze eisen onvoorwaardelijke gehoorzaamheid. Zij zijn agressief en trots, soms met een meedogenloze hang naar macht.

De persoon in extreme Vine toestand is hard, wreed en harteloos. Voorbeelden daarvan zijn ouders of managers die met ijzeren vuist leiding geven, of de politieke dictator die geen middel schuwt om zijn doel te bereiken, of de pestkop op school die andere kinderen het leven zuur maakt. Het positieve vermogen van Vine: vastberadenheid zonder dominantie. Positieve Vine mensen hebben oog voor het goede in anderen en moedigen hen aan en geven leiding zonder te willen overheersen. Het zijn wijze leiders, leraren, managers of ouders. Ze gebruiken hun talenten om anderen te helpen zichzelf te leren kennen en hun eigen levenspad te ontdekken. Zij inspireren anderen door hun onwrikbare vertrouwen en zekerheid.

Aangewezen bij: Overheersend, onbuigzaam, eerzuchtig, krachtig, dwingeland, alleenheerser.
Resultaat: Wijze begripvolle leider, grote kracht, gids en hulp voor anderen.
Chakratherapie: 2de chakra