Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scleranthus of Hardbloem - Healing Herbs

9.40
2217
+

Scleranthus of Hardbloem

Scleranthus is voor mensen die lijden aan besluiteloosheid. Mensen die Scleranthus nodig hebben vinden het moeilijk om beslissingen te nemen, vooral wanneer ze geconfronteerd worden met een keuze uit twee mogelijkheden. Deze mensen missen balans en dit gebrek aan evenwichtigheid maakt dat zij in een gesprek van de hak op de tak springen. Hun stemmingen gaan van het ene uiterste naar het andere, van vreugde naar verdriet, van energiek naar apathisch, van optimistisch naar pessimistisch, van lachen naar huilen. Deze wisselende zienswijzen kunnen hen onbetrouwbaar maken of ze verdoen hun tijd en missen kansen door besluiteloosheid.

Het positieve vermogen van Scleranthus: zekerheid en besluitvaardigheid met evenwichtigheid in alle omstandigheden. Positieve Scleranthus mensen zijn in staat snel te handelen en beslissingen te nemen wanneer dat nodig is.

Aangewezen bij: Onzekerheid, besluiteloosheid, twijfelen, afwisselende gevoelens.
Resultaat: Rustig, evenwichtig, leert om besluiten te nemen zodat men vlug tot een beslissing of handeling komt.
Chakratherapie: 5de chakra

10 ml