Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Rock Water of Bronwater Healing Herbs

9.40
2271
+

Rock Water of Bronwater Rock Water is geschikt bij onbuigzaamheid. Het is voor mensen die erg hoge eisen aan zichzelf stellen en misschien zichzelf verloochenen. Hun zelfbeheersing brengt hen tot het punt van marteling van zichzelf. Zij houden zich bijvoorbeeld strikt aan hun dieet of oefeningsprogramma, werkroutine of religieuze voorschriften. Hun manier van denken wordt bepaald door onveranderlijke ideeën en dogma's over onderwerpen als religie, dieet, moraal, politiek enz. Ze stellen zichzelf graag als voorbeeld voor anderen omdat ze naar zelfperfectie streven, maar ze mengen zich niet ongevraagd in het leven van anderen.

Deze mensen zijn overdreven gewetensvol en ze werken vaak te hard, maar toch zijn ze nooit voldaan over de eigen prestaties. Zij zijn zelfopofferend, verloochenen zichzelf en zijn teleurgesteld in zichzelf wanneer ze niet beantwoorden aan de hoge idealen die zij voor zichzelf stellen. Het positieve vermogen van Rock Water: wordt uitgedrukt in het vermogen om hoge idealen te stellen met een flexibele geest. Positieve Rock Water mensen zijn bereid om van gedachten te veranderen en hun favoriete theorieën op te geven als zij overtuigd zijn van een hogere waarheid. Zij begrijpen dat innerlijke harmonie meer waard is dan van buiten opgelegd gedrag en staan zichzelf toe mee te gaan met de beweging van het leven.

Aangewezen bij: Zelfverloochening, streng, star, zelfonderdrukking, wil graag het voorbeeld voor anderen zijn.
Resultaat: Begrip voor anderen, leert te genieten van het leven.
Chakratherapie: 2de chakra