Pine of Den Healing Herbs

9.40
2260
+

Pine of Den

Pine wordt aangeraden aan mensen vol schuldgevoel en zelfverwijt. Zij geven zichzelf de schuld van de fouten die anderen maken en zelfs voor alles wat er maar fout gaat. Ze voelen zich onwaardig. Hun schuldcomplex en gevoel van schaamte is niet noodzakelijkerwijs gebaseerd op iets wat ze verkeerd hebben gedaan, maar doet de mogelijkheid tot vreugde in het leven teniet. Deze mensen lijken nederig en verontschuldigend. Ze verontschuldigen zich zelfs als ze ziek zijn en kunnen het gevoel hebben dat ze hun ziekte of pijn verdienen.

Het positieve vermogen van Pine: acceptatie van verantwoordelijkheid binnen realistische grenzen en een evenwichtig oordeel hebben. Positieve Pine mensen accepteren en respecteren zichzelf net zozeer als anderen, zonder overdreven negatieve oordelen.

Dr. Bach schreef over dit onderwerp: 'Het kleinste spoor van veroordeling van onszelf of anderen is een spoor van veroordeling van de Universele Schepping der Liefde en dit beperkt ons en begrenst ons vermogen om de Universele Liefde via onszelf over te brengen op anderen.'

Aangewezen bij: Schuldgevoelens, zelfverwijten, te veel plichtsgetrouw, voelt zich onwaardig.
Resultaat: Evenwichtig verantwoordelijkheidsgevoel, leert van de gemaakte fouten.
Chakratherapie: 1de chakra