Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Larch of Lariks Healing Herbs

9.40
2259
+

Larch of Lariks

Larch wordt aangeraden bij gebrek aan zelfvertrouwen. Voor mensen die het zelfs niet proberen omdat ze er van tevoren vanuit gaan, dat ze het niet kunnen. Zij lijden aan een minderwaardigheidsgevoel. In hun hart weten ze dat ze talenten en mogelijkheden hebben, maar weigeren dat te erkennen. Ze vermijden het risico te zullen falen. Dit is ook een geschikte remedie voor degenen die gebrek aan zelfvertrouwen hebben voor een examen, een sollicitatiegesprek, een rijexamen, ... (zie ook Rescue Remedy).

Het positieve vermogen van Larch: vastberaden en kundig met een realistisch gevoel van eigenwaarde. Zij maken zich niet druk om succes of falen. Ze kennen hun eigen mogelijkheden en werken hard om die te bereiken. Ze zijn in staat initiatieven te nemen en risico's te lopen en weigeren 'kan niet' te accepteren. Ze gebruiken hun kritisch vermogen op verstandige wijze.

Aangewezen bij: Geen vertrouwen, faalangst, minderwaardigheidscomplex, onderneemt niets meer.
Resultaat: Doorzettingsvermogen, ondernemend, geloof in eigen mogelijkheden.
Chakratherapie: 1de chakra