Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Impatiens of Reuzebalsemien - Healing Herbs

9.40
2230
+

Impatiens of Reuzebalsemien

Impatiens is voor mensen die snel geïrriteerd raken. Ze zijn ongeduldig en willen dat alles onmiddellijk wordt gedaan. Ze denken, handelen en spreken snel. Het zijn kundige en efficiënte mensen, maar ze raken gauw geïrriteerd en gefrustreerd door het langzamere tempo van collega's. Daardoor werken ze liever alleen. Ze zijn onafhankelijk en hebben er een hekel aan hun tijd te verdoen. Vaak maken ze andermans zinnen af. Soms lijden ze aan woede uitbarstingen, maar deze zijn meestal snel weer over. Bij ziekte zijn het rusteloze en snel geïrriteerde patiënten. Ze zijn vaak ongedurig en hun gejaagdheid kan tot ongelukken leiden.

Het positieve vermogen van Impatiens: besluitvaardig en spontaan, maar minder gehaast in woorden en daden. Zij gaan ontspannen en goed gehumeurd met anderen om en hebben begrip voor mensen met een lager tempo. Ze hanteren irritante problemen met kalmte en diplomatie.

Aangewezen bij: Ongeduld, zenuwachtigheid, gehaast zijn en/of voelen, snel van denken en handelen, prikkelbaar.
Resultaat: Begripvol en verdraagzaam t.o.v. anderen.
Chakratherapie: 7de chakra

10 ml