Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hornbeam of Haagbeuk - Healing Herbs

9.40
2220
+

Hornbeam of Haagbeuk

Hornbeam is geschikt bij mentale vermoeidheid. Deze vermoeidheid is niet zozeer fysiek. Het is voor mensen die bij het wakker worden twijfelen of zij de dag wel aankunnen. Zij vinden het moeilijk problemen aan te pakken of zien tegen hun dagtaak op, hoewel ze uiteindelijk alles wel gedaan krijgen. Mensen die Hornbeam nodig hebben kunnen overwerkt zijn of hebben hun belangstelling en motivatie verloren door gebrek aan afwisseling, bvb tijdens een examenperiode, waarin ze hard studeren (Zie ook Olive). Zij kunnen geen enthousiasme opbrengen en hebben de neiging alles uit te stellen. Slaap werkt niet langer verfrissend en als ze herstellen na een ziekte twijfelen ze of ze wel sterk genoeg zijn om beter te worden.

Het positieve vermogen van Hornbeam: zekerheid over eigen kracht en vermogen om de dagelijkse taken aan te kunnen. Vitaliteit, opgewektheid en spontaniteit worden hersteld en het leven wordt weer de moeite waard. Het dagelijkse werk kan energiek en met een heldere geest tegemoet worden getreden en wordt voldoende afgewisseld met ontspanning.

Aangewezen bij: Voor mensen met het 'maandagochtend gevoel'. Of als men het gevoel heeft niet sterk genoeg te zijn voor de dagelijkse taken.
Resultaat: Zekerheid van eigen kunnen en de kracht vinden om moeilijkheden aan te pakken.
Chakratherapie: 5de chakra

10 ml