Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Honeysuckle of Kamperfoelie - Healing Herbs

9.40
2223
+

Honeysuckle of Kamperfoelie

Honeysuckle wordt aangeraden aan mensen die overmatig gehecht zijn aan vroegere herinneringen. Mensen die Honeysuckle nodig hebben neigen ernaar in het verleden te leven in een toestand die doet denken aan heimwee of nostalgie. Zij hebben spijtgevoelens, maar zijn niet in staat de huidige omstandigheden te veranderen omdat zij telkens terugkijken in het verleden. Zij kunnen zich nog verbonden voelen met een overleden partner of met gelukkiger tijden of ze zijn niet in staat om zich over ongelukkige ervaringen uit het verleden heen te zetten. Zij vinden het moeilijk om de dood van een naaste te verwerken en in hun gesprekken refereren ze voortdurend aan het verleden. Honeysuckle kan hulp bieden bij verlies van een naaste of verlies van werk. Het is ook geschikt voor mensen die zakelijk niet geslaagd zijn en vooral voor oudere mensen die alleen leven.

Het positieve vermogen van Honeysuckle: deze mensen kunnen weer in het heden leven. Zij ervaren het verleden niet langer als overweldigend, maar zien het als een waardevolle ervaring die de basis voor het heden vormt. Zij kunnen zonder spijt vooruit in het leven. Het ouder worden wordt geaccepteerd als een natuurlijk proces.

Aangewezen bij: Heimwee, nostalgie, leeft in het verleden, heeft steeds het gevoel dat alles vroeger zoveel beter was.
Resultaat: Inzichten kregen in het verleden, door de negatieve ervaringen los te laten.
Chakratherapie: 6de chakra

10 ml