Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Heather of Struikheide - Healing Herbs

9.40
2231
+

Heather of Struikheide

Heather is voor mensen die volledig in beslag genomen worden door hun eigen situatie of kwalen en niet in staat zijn werkelijke wederkerige communicatie met anderen te hebben. Ze jagen anderen op de vlucht door hun extreme behoefte aan aandacht. Ze overdrijven de symptomen van hun kwalen of maken van elke mug een olifant. Ze praten overmatig veel en hebben constant behoefte aan een gewillig oor. Ze houden mensen staande om tot in de kleinste details over zichzelf te praten. Vaak praten ze snel en dichtbij het gezicht van de luisteraar.

Ze hebben er een hekel aan om alleen te zijn maar ze realiseren zich niet dat ze vaak worden gemeden, omdat ze de vitaliteit van anderen uitputten en geen interesse tonen in de problemen van anderen. Het positieve vermogen van Heather: een goede luisteraar die ruimhartig en onzelfzuchtig klaarstaat om anderen te helpen en begrip heeft voor de problemen van anderen. Mensen in een positieve Heather toestand zijn in staat met de ervaring van hun eigen lijden zich in te voelen in de ander.

Aangewezen bij: Overbezorgd voor zichzelf, opdringerig praten, slecht kunnen luisteren naar anderen en moeite hebben om alleen te zijn.
Resultaat: Onzelfzuchtig, emotionele zelfstandigheid en rust bij zichzelf vinden.
Chakratherapie: 7de chakra

10 ml