Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gentian of Gentiaan - Healing Herbs

9.40
2218
+

Gentian of Gentiaan Gentian helpt bij twijfel en wanhoop. Mensen in deze gemoedstoestand raken snel ontmoedigd en gedeprimeerd als de dingen fout lopen of wanneer ze met moeilijkheden worden geconfronteerd. In tegenstelling tot Mustard heeft hun depressiviteit altijd een aanwijsbare oorzaak. Ze kunnen bijvoorbeeld goed vooruitgang boeken met het herstel na een ziekte of in hun leven, maar ze zijn gemakkelijk ontmoedigd door kleine tegenslagen. Gentian kan nuttig zijn voor mensen die moedeloos zijn door een langdurige of terugkerende ziekte. Ook voor kinderen die ontmoedigd zijn vanwege hun schoolwerk is de remedie geschikt.

Het positieve vermogen van Gentian: deze mensen realiseren zich dat je nooit kunt falen zolang je je best doet, ongeacht de resultaten. Geen hindernis is te groot en geen taak te moeilijk om aan te pakken. Zij zijn ervan overtuigd dat alle moeilijkheden uiteindelijk overwonnen zullen worden.

Aangewezen bij: Voor hen die snel moedeloos, mistroostig, gemakkelijk ontmoedigd of neerslachtigheid zijn.
Resultaat: Optimisme, vertrouwen op een goede afloop.
Chakratherapie: 5de chakra

10 ml