Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Elm of Iep Healing Herbs

9.40
2261
+

Elm of Iep Elm is voor mensen die zich bedolven voelen onder het werk. Hoewel ze normaal gesproken bekwaam en deskundig zijn, verliezen ze tijdelijk hun zelfvertrouwen en worden ze neerslachtig. Elm typen zijn goede managers en bevinden zich vaak op verantwoordelijke posities, waarbij ze betrokken zijn bij het welzijn van anderen, bijvoorbeeld artsen, leraren, therapeuten en directeuren. Elm kan helpen wanneer deze mensen zich plotseling overweldigd voelen door hun verantwoordelijkheden en zich niet in staat achten deze te dragen of de gebeurtenissen bij te houden. Vaak wordt dit veroorzaakt doordat ze teveel hooi op de vork nemen zonder goed voor zichzelf te zorgen. Daardoor zijn ze terneergeslagen en uitgeput en verliezen ze tijdelijk hun gevoel van eigenwaarde. Zelfs de geringste twijfel aan hun eigen bekwaamheid maakt dat ze zich zwak en afgemat voelen.

Het positieve vermogen van Elm: herstel van de eigen bekwame persoonlijkheid en terugkeer van prestaties en zelfvertrouwen. Problemen worden weer in de juiste verhoudingen gezien en men neemt slechts zoveel hooi op de vork als men aan kan, zodat er ook tijd overblijft om aandacht te schenken aan de eigen behoeften.

Aangewezen bij: Tijdelijk gevoel van overbelasting en uitputting.
Resultaat: Kan veel verantwoording dragen, vol vertrouwen, zelfzeker.

Chakratherapie: 1de chakra