Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Agrimony of Agrimonie - Healing Herbs

9.40
2232
+

Agrimony of Agrimonie

Agrimony is voor mensen die veelal zorgeloos overkomen, met gevoel voor humor. Hun 'joie de vivre' is echter een dekmantel voor angsten, zorgen en zelfs voor diepe, innerlijke kwelling die zij vaak voor zichzelf en de buitenwereld proberen te verbergen. Als zij pijn lijden of zich onprettig voelen, wuiven ze dat met een grapje weg, omdat ze hun werkelijke angsten niet willen uiten. Zij houden er niet van om alleen te zijn en zoeken daarom afleiding in het gezelschap van anderen. Zij proberen de donkere kanten van het leven te negeren en geven er de voorkeur aan over dingen heen te stappen in plaats van rechtstreeks de confrontatie aan te gaan. De nacht brengt soms rusteloze gedachten en een woelige slaap (zie ook White Chestnut). Agrimony typen onderdrukken hun problemen soms met behulp van alcohol, verdovende middelen of ongezonde eetgewoonten.

Het positieve vermogen van Agrimony: van nature opgewekt en goed gezelschap, zij geven openlijk uiting aan hun gevoelens en kunnen accepteren dat het leven ook minder plezierige kanten heeft. Hun opgewektheid is het resultaat van een wezenlijk gevoel van zelfacceptatie en innerlijke vreugde. Zij zien hun problemen in het juiste perspectief en zijn diplomatieke vredestichters.

Aangewezen bij: Innerlijke pijn verbergen achter masker van vrolijkheid, zich opgewekter voordoen dan men is, verbergt zorgen voor anderen.

Resultaat: Kunnen echt lachen om hun zorgen, oprechte optimisten, fijn gevoel voor humor zonder verbeelding.

Chakratherapie: 4de chakra 10 ml