Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Soul Support spray - Alaska Bloesems

20.50
+

Soul Support Spray: met de olie van lavendel.

Cattail Pollen, Chalice Well, Cotton Grass, Fireweed, Labrador Tea, Malachite, River Beauty, Ruby, White Fireweed.

De Emergency Care combinatie geeft kracht en stabiliteit in noodsituaties, bij stress, trauma en in tijden van verandering. Ze helpt ook om het evenwicht op alle niveaus weer te herstellen.

Soul Support is een eerste hulp combinatie.

Gebruik om je kracht, evenwicht en stabiliteit te handhaven bij alle activiteiten met stress of traumatische situaties, waaronder:

Ongelukken met verwonding, shock en/of trauma. Sterke emotionele reacties en gewelddadige uitbarstingen. Vliegangst en reisziekte. Voor, tijdens en na bezoek aan de tandarts. Na een ruzie, woordenwisseling of meningsverschil. Na het ontvangen van slecht nieuws. Bij post traumatische stress. Voor en onmiddellijk na een operatie en tijdens het herstel. Bij plotselinge en/of grote veranderingen in plannen. In een dierenasiel of bij de redding en het herstel van wilde dieren. Voor elke overgang, uitdaging of initiatie.

Inhoud: 60 ml

Verkrijgbaar in:
Bloesem 7,5 ml
Spray 60 ml