Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Soul Support 7,5 ml - Alaska Bloesems

13.50
+

SOUL SUPPORT geeft kracht en stabiliteit in noodsituaties, bij stress, trauma en in tijden van verandering. Ze helpt ook om het evenwicht op alle niveaus weer te herstellen.

Hieronder volgt een lijst van de gebruikte remedies en hun bijdrage aan de combinatie:

Cattail Pollen
Om je innerlijke kracht en verbinding te handhaven wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke of tegenwerkende omstandigheden.

Chalice Well
Geeft een gevoel van onbeperkte steun tijdens verandering en transformatie.

Cotton Grass
Verplaatst de aandacht van de pijn en de shock van een verwonding naar het proces van genezing dat op hetzelfde ogenblik plaatsvindt. Sluit breuken in het etherische lichaam.

Fireweed
Steunt het lichaam bij het loslaten van pijn, shock, trauma en ongemak als gevolg van een ongeluk of verwonding.

Labrador Tea
Kalmeert extreme onevenwichtigheden in de fysieke, emotionele en mentale energie en helpt je om deze energieën te integreren, zodat je op een evenwichtige manier kunt functioneren.

Malachite
Om je gronding op het fysieke niveau te handhaven. Harmoniseert de vier niveaus van zijn - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel - en brengt ze met elkaar in overeenstemming.

River Beauty
Verzacht de gevolgen van emotioneel trauma en helpt om je emotioneel evenwicht te herwinnen na een schokkende gebeurtenis. Om te herstellen nadat er door verdriet en leed veel tranen zijn gevloeid.

Ruby
In tijden van overgang en ontreddering moedigt de Ruby je aan om aanwezig te blijven in je lichaam en verbonden te blijven met de aarde.

White Fireweed
Kalmeert het emotionele lichaam nadat je een shock of trauma ondergaan hebt. Bevordert de genezing van pijnlijke ervaringen uit het verleden.

Inhoud: 7,5 ml

Verkrijgbaar in:
Bloesem 7,5 ml
Spray 60 ml