Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Calling All Angels spray - Alaska Bloesems

20.50
+

Calling All Angels Spray: met de olie van roos, anjer, berglavendel en grapefruit. Angelica, Chalice Well, Chiming Bells, Kunzite.

Calling All Angels is een combinatie die je helpt om in contact te komen met de liefde, begeleiding en bescherming van het engelenrijk. Ze brengt een heel zachte, liefdevolle en serene energie in je hart, je fysieke lichaam en omgeving. Angelica - Brengt je in contact met de weldoende en beschermende krachten van het engelenrijk. Geeft je in alle situaties het gevoel dat je altijd begeleid, ondersteund en beschermd wordt door de engelen. Chalice Well - Een omgevingsremedie die gemaakt is in Glastonbury, Engeland. Ze bevat de energie van overvloedige steun vanuit het engelen-, elementalen-, planten- en mineralenrijk. Chiming Bells - De remedie voor blijheid. Om de blijheid en de vrede van de engelen in je fysieke lichaam en je leefomgeving op te roepen. Kunzite - Heft de sluier op tussen het engelen- en het mensenrijk en brengt je dichter bij je engelennatuur. Helpt je om de liefde van het engelenrijk te ervaren in je fysieke lichaam en verankert engelenenergie structureel in je omgeving.

Inhoud: 60 ml

Verkrijgbaar in:
Bloesem 7,5 ml
Spray 60 ml