Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

HSP lijn Complete set met 10% korting

137.30
+

De complete HSP lijn met 10% korting. Nuttig voor het hele gezin of om jezelf ten volle te ondersteunen in je Hoog gevoeligheid proces.

152.55€ - 10% korting = 137.30€

Auraspray HSP Cleansing

Gaat qua energie verder dan de Clean Energy

Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen.

Omdat je zo open bent komt er veel negatiefs bij je naar binnen, dit kan leiden tot een negative gedachten spiraal. Om deze opgepikte emoties en alles wat niet bij je hoort los te koppelen en af te laten vloeien naar de aarde. Ook zeer geschikt om opgebouwde balast los te laten. Als je in ineens in een negatieve gedachten stroom komt die je niet kan verklaren, dit kan betekenen dat je iets hebt opgepikt dat niet van jou is. Gebruik deze spray ook als roomspray om zo een ruimte te reinigen.


Auraspray HSP Closure

Angsten & emoties.

Als angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen.

Vaak worden vooral kinderen angstig wakker van herinneringen uit vorige levens. Het gaat dan altijd over geweldadige momenten die de ziel heeft meegenomen naar dit nieuwe leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan angsten voor brand of verdrinking. Die komen dan als nachtmerries aan de oppervlakte. Door deze gebeurtenis goed af te sluiten wordt je niet meer geplaagd door die angsten en emoties. Closure helpt je om vorige levens op een volledige manier af te sluiten en de verbinding die daar naar toe loopt los te laten. Door dit zal het veel rustiger aanvoelen en zal je beter slapen zonder nachtmerries. Maar ook in het dagelijkse leven zullen deze angsten niet meer de kop op steken zodat je kan doen wat je als ziel hier moet gaan doen.


Auraspray HSP Me I AM

Voel je veilig om jezelf te zijn.

Ik kracht zet je op een zachte manier op de grond.

Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel uitmaakt van het grote geheel.
Via het energetische raster van de aarde kun je de energieën die niet van jou zijn afvoeren naar de aarde.
Maakt je weerbaar en je durft voor jezelf op te komen. Je krijgt zelfvertrouwen en je durft out of the box te denken en te zijn.


Auraspray HSP Mission

Als HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen.

Om duidelijk te krijgen wat je missie is op deze aarde, om goed in je lijf te komen om dit te realiseren.

Als HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen, je bent hier om te helpen de ascensie van de aarde te versnellen.
Denk vanuit het grote geheel en laat de muur van weerstand vallen en incarneer volledig in het leven. Door te zijn wie je bent zonder gereserveerdheid kun je zonder gevoel van weerstand en vluchtgedracht je leven leven.


Auraspray HSP Protection

Werkt ook als een paraplu om energetische informatie buiten je te houden.

Ben je hooggevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.

Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving, personen maar ook entitetien. Het werkt ook als een paraplu om energetische informatie buiten je te houden.
Er zijn momenten dat dat niet handig is, bijvoorbeeld als je je moet concentreren. Ook afsluiten voor entiteiten om even niet lastig te worden gevallen. Je bent even niet beschikbaar. Het jaagt niet weg maar je bent even off line. Ook te gebruiken als roomspray om ruimtes rustig te houden. Geweldig om in slaapkamers te gebruiken vooral die van kinderen.


Auraspray HSP Pull In

Drukke gedachten, geen focus, onrust ...

Drukke gedachten, geen focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt.

Om rust te brengen in gedachten en je lichaam. Om je energetisch kleiner te maken (daarom de naam Pull In) zodat je geen last meer hebt van de indrukken uit je omgeving.
Het geeft je overzicht in de activiteiten en de stappen die daar voor nodig zijn.
Mindfullness in een flesje.

Marianne van De Groene Linde: "Ik heb gemerkt dat ik met deze frequentie heerlijk kan slapen."


Auraspray HSP Self Love

Waarom is het zo moeilijk om je staand te houden in de maatschappij?

Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken.

Omdat het dagelijkse leven van iemand die hooggevoelig is hard kan binnenkomen, heb je de neiging om het gevoel van niet thuishoren bij jezelf te zoeken.
Wat mankeert je en waarom is het zo lastig en moeilijk om je staand te houden in de maatschappij? Je twijfelt aan jezelf en geeft jezelf de schuld.

Terwijl jij als Hoogsensitief persoon je juist met je hartsenergie je wil verbinden met alles om je heen ben je niet in staat om jezelf lief te hebben zoals je bent.
Je hartsenergie sluit zich om je te beschermen tegen de harde wereld om je heen. De frequentie HSP Self Love helpt je om je hartchakra weer open te zetten en liefdes energie te laten stromen.
Realiseert je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen zijn je kunt verbinden met de wereld.
Jij als HSP bent nodig om je licht hier op aarde neer te zetten, sluit je alsjeblieft niet af.


Auraspray HSP Speak

Geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en je uit te spreken.

Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen.

Als je niet spreekt over wat je bezig houdt, wat je meemaakt en wat je voelt kunnen emoties zich opkroppen en later om een kleinigheid als een explosie worden geuit.
Dit is natuurlijk nooit je bedoeling en je voelt je schuldig dat het is gebeurt.
Vooral kinderen kunnen heel onverwacht exploderen en om ze kunnen achteraf niet vertellen wat er nou precies aan de hand was.
Deze geurfrequentie geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en je uit te spreken zodat jouw energie kan stromen en je in harmonie met je omgeving kan functioneren.