HSP Cleansing Geurfrequentie

15.95
3270
+

Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen. Omdat je zo open bent komt er veel negatiefs bij je naar binnen, dit kan leiden tot een negatieve gedachten spiraal. Om deze opgepikte emoties en alles wat niet bij je hoort los te koppelen en af te laten vloeien naar de aarde. Ook zeer geschikt om opgebouwde ballast los te laten.

Als je in ineens in een negatieve gedachten stroom komt die je niet kan verklaren, dit kan betekenen dat je iets hebt opgepikt dat niet van jou is. Gebruik deze spray ook als roomspray om zo een ruimte te reinigen. Deze frequentie is speciaal geschikt voor gevoelige mensen en gaat qua energie verder dan de Clean Energy.

Verkrijgbaar als auraspray l of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.