Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bedtime smudge auraspray

17.95
+

Een spray voor het slapen gaan om je energie te reinigen te gronden en te beschermen.

Hoe is het zo gekomen?

Marianne van De Groene Linde heb deze spray ontwikkeld omdat ze merkte dat ze mensen adviseerde om voor het slapen gaat zichzelf te reinigen en te beschermen. Hier gebruik je dan de bescherming spray en de cleansing of clean energy voor. En dan vervolgens nog een beetje schaapje 14 of moeder aarde onder je voeten.

Maar nu is er de Bedtime Smudge! Een heerlijke spray die je reinigt, beschermt en goed grond en in je eigen lichaam laat zijn. Wat resulteert in een heerlijke diepe nachtrust.

Wat is in de bedtime smudge verwerkt?

Ingrediënten: Lavendel, Arveden, Tolubalsem, Bergamot Laurier en Salie.
Deze keer heeft ze er ook remedies in verwerkt die ingeladen zijn in de stockbottle. Ze heeft de Bescherming, Cleansing en de Protection remedie gebruikt.
Kristallen: Rookkwarts, Mangano calciet, Tijgeroog, Fluoriet, Spectroliet en zwarte Obsidiaan.

Waarom gebruik je Bedtime smudge?

Tijdens de nacht verwerken we de dag en reizen we heel wat af. In de nacht ben je ook ontvankelijk voor energie die niet bij je hoort. Deze “ruis” zorgt ervoor dat we onrustig slapen, wakker worden door storende dromen etc. Door deze spray te gebruiken, en dat hebben we uit eigen ervaring, slaap je heel erg diep en wordt je uitgerust weer wakker. De spray kan heel goed worden gebruikt voor kinderen die onrustig slapen. Gebruik de spray dan als roomspray!
Ze hebben de spray in een grote fles gedaan van 100 ml dan is het een familie fles!

Slaap rustig en lekker!!