Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Moeder Aarde

15.95
2695
+

De bestseller van de Groene Linde! Veel mensen zijn niet goed gegrond wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder aarde zet je terug in je basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver.

Moeder aarde spray is een compositie van verschillende etherische oliën die door veel mensen zeer wordt gewaardeerd. Moeder aarde is daarom de meest verkochte auraspray van De Groene Linde. Moeder aarde aura spray zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen. Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond. Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten. Bvb angsten, slaapklachten, energiegebrek, hoofdpijn, stress, niet goed in je vel voelen, ...

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.
10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met Himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.