Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Oneness Remedie

16.95
3736
+

Eenheidsbewustzijn

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Oneness
Om je angsten los te laten en je te verbinden met alles wat er is. Het eenheidsbewustzijn zal je vrij maken. Ga eens na welke belemmeringen er in je leven zijn en hoe zou het zijn als je die los kunt laten? Je kunt negatief geladen koorden die lopen naar mensen, bedrijven en gebeurtenissen loslaten en vergeven. Vergeving is de meest krachtige handeling die je je zelf cadeau kan doen. Het maakt je vrij, je voelt compassie en liefde naar jezelf en naar de ander. Er zal een last van je schouders vallen als je beseft dat we allemaal één zijn.