Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Moed Remedie

16.95
3703
+

Om je sterk te maken als je last hebt van faalangst of andere angsten en je wordt daardoor belemmerd in je dagelijkse leven.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Moed
Moed om over je angsten heen te stappen, om ze onder ogen te zien en je dan te realiseren dat ook jij je angst kunt overwinnen. Een geschikte remedie voor mensen die te kampen hebben met faalangst en daardoor examens, testen en presentaties een ware nachtmerrie worden. Gebruik deze remedie in ieder geval 2 weken voor je de gevreesde gebeurtenis moet ondergaan. Maar het is aan te raden om de remedie een tijd te gebruiken om zo de blokkade die de faalangst of angst veroorzaakt weg te nemen.