Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Levenspad Remedie

16.95
3724
+

Vind de missie van je ziel en je levenspad wordt je duidelijk.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Levenspad
Veel mensen lopen op een onduidelijk levenspad en weten niet precies wat ze hier komen doen en wat hun echte vervulling geeft. Je levenspad kan je ook kwijt raken doordat je sterk wordt beïnvloed door je omgeving of omdat je wilt voldoen aan de wensen van bijvoorbeeld ouders. Maar als deze jas je niet past en je loopt niet op het pad wat je ziel heeft uitgekozen, dan ga je je heel ongelukkig voelen. Krijg je te maken met sombere gevoelens of burn out. Ik besef dat het heel moeilijk is om het roer om te gooien maar deze remedie zal je ondersteunen. Verwacht nou niet dat je van de een op de andere dag dit gaat doen, maar wees opmerkzaam op kleine veranderingen in jezelf. Misschien zie je de uitdagingen die voor je liggen ineens in een heel ander daglicht en is de stap vooruit veel makkelijker te maken dan je in eerste instantie dacht. Veel plezier!!