Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kosmisch hart Remedie

16.95
3734
+

Verbinding met je ware essentie. Het hartcentrum net boven je hartchakra.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Kosmisch hart
Dit hartcentrum ligt net boven je hartchakra en heeft de potentie om je te verbinden met het WIJ gevoel. Je realiseert je dat het niet om jou alleen gaat maar wat we met elkaar zijn verbonden. Hoe jij tegen de ander bent, zo ben je ook voor jezelf. Het is het gevoel van mededogen en acceptatie. Dit is het nieuwe bewustzijn waar we naar toe gaan. Het is een weg van horten en stoten en gaat vaak gepaard met angst. Het is heel moeilijk om je in volle overgave in dit nieuwe voelen en denk te storten. Maar als je je realiseert dat wat je onvoorwaardelijk deelt er ook onvoorwaardelijk naar je toe komt. Soms ben je al goed op weg maar gaat deze transformatie gepaard met lichamelijke klachten. Vaak zie ik verkrampte keelchakra's, nekklachten, hoofdpijnen en bijvoorbeeld hyperventilatie, chronisch hoesten etc. Deze remedie zal je ondersteuning geven in dit proces zodat je je kunt overgeven aan het open zetten van het Kosmische hartcentrum.