Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Koorden Remedie

16.95
3710
+

Het verbreken van energetische verbindingen die je belemmeren.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Koorden
Je gaat dagelijks verbindingen aan op energetisch niveau. Dit kan kortstondig zijn maar ook met je familie, relaties en bijvoorbeeld collega's ontstaan er verbindingen. Je kunt deze zien als draden van energie die van de één naar de ander lopen en waardoor energie stroomt. Zo'n verbinding kan uit balans zijn omdat jij bijvoorbeeld heel veel geeft en de ander alleen maar ontvangt. Of de verbinding komt in een verkeerd chakra terecht waardoor er een disbalans ontstaat. Om verbindingen die jou niet meer voeden te verbreken en om verbindingen die je wel wilt behouden maar dan op een gezonde manier wilt laten stromen, daar is deze remedie voor.

Dit proces gebeurt geheel onbewust en je onderbewustzijn zal weten welke verbindingen je los moet laten en moet herzien. Maak je dus niet druk als je niet precies weet wat er nodig is en wat er precies gebeurt. Wat je wel kunt doen is alert blijven hoe je met de mensen omgaat als je weer ziet, bijvoorbeeld je moeder of je baas. Hoe voel jij je eronder? Dat zijn de veranderingen die je kunt waarnemen. Als er iets is gebeurt waar je constant aan blijft denken en waardoor er iedere keer en akelig gevoel naar boven komt, dan kun je deze remedie ook gebruiken. Jij voedt de gebeurtenis doordat er een energie koord naar toe loopt. Deze kun je verbreken zodat je het voorval achter je kunt laten.